Производи/Лимарска Галантерија

Олуци

 • Хоризонтални олуци со разни развиени ширини и должини (по нарачка)
 • Вертикални олуци со разни развиени ширини и должини (по нарачка)
Производи/Лимарска Галантерија

Опшивки од пластифициран и поцинкован лим

 • Слеме
 • Ветерлајнса
 • Иксни
 • Снегобрани
 • Парапети
 • Опшивки за оџак
Производи/Лимарска Галантерија

Ленти на должини во котури

Ленти со развиена ширина

 • 33см,
 • 41,7см,
 • 50см
 • во боја по избор
< Назад кон производи