Портфолио

Портфолио на компанијата, разни проекти на кои што БИГМАК имаше учество

Референтна листа на клиенти

Компанијата е докажан лидер во својата индустрија и посветена е кон нудење на квалитетни услуги и производи на своите клиенти.

Со богато искуство и повеќе од 50 кооперанти, BIGMAK DOO ги задоволува потребите на своите клиенти и ги задржува како доверливи партнери.

лого клиенти

Листа на проекти

Селекција на проекти во која што компанијата БИГМАК учествувала во своето 30+ годишно постоење

Широк спектар и број на градежни проекти на кои што биле изработени од БИГМАК.

East Gate Mall
East Gate Mall
БС Макпетрол Виница
Б.С. Макпетрол - Виница
арена а1 хокејско игралиште
Арена А1 - хокеарско игралиште
БС Макпетрол Бигорски
Б.С.Макпетрол Бигорски
БС Макпетрол Радовиш
Б.С. Макпетрол Радовиш
титан цементарница усје
Титан Цементарница Усје
Винарија попов село сопот
Винарија Попов село Сопот
Станбена зградад Бортас
Станбена зграда Бортас
зграда НГ инжињеринг
Зграда НЃ Инженеринг
Солопром
Солопром
Министерство за транспорт и врски
Министерство за транспорт и врски
дхл - илинден
DHL - Илинден
Русе комерц гевгелија
Русе Комерц Гевгелија
БС Макпетрол Билимбегово
Б.С. Макпетрол Билимбегово
магацин погон Саник инжињеринг
Магацин - погон Саник Инженеринг
КАМ Драчево магацин
КАМ Драчево магацин
Објект Жито Лукс
Објект Жито Лукс
стадион штип
Стадион во Штип
ФФМ Трибини
ФФМ трибини
ффм трибини
ФФМ трибини
сорекс визбегово
Сорекс