Производи

Избор на производи кои што компанијата БИГМАК нуди

Лим

Во Бигмак се врши профилирање на секаков вид на лим без ограничени должини, а иститиот се изработува со современи РОЛЛ ФОРМИНГ машини (линии) од кои се произведуваат повеќе Бигмак профили:
TR 60/210
TR 32/198
TR 17/137
TR 4/75

Лимарска Галантерија

Изработка и монтажа на секаква лимарска галантерија

Фалцован лим

Фалцован лим - должини по ваш избор

Антикондензат Платно ФЛИЦ

Решение за проблемот на кондензација! Ново и за првпат на балканот, само БИГМАК поставува на профилираните наребрени лимови филц-антикондензат.

Тервол изолација

Минерална стаклена волна во ролна

Кровни и фасадни панели

Широк избор на панели за кров и за фасади

Монтажни контејнери

Типски и по желба на нарачателот со или без внатрешен интериер. Од 2 то 200м2