Ваш партнер во градежништво

Посветени на обезбедување на квалитетни материјали и услуги од 1990 година

Наши Клиенти
макпетрол логотитан цементарница усје логоферомонт логоокта логоффм логонелт лого

Лидери на пазарот од 1990 година

20+ Кооперанти
ISO акредитација
30+ години
Модерен машински парк
Повеќе за компанијата

Каталог на производи

Откријте ги нашите висококвалитетни производи дизајнирани да обезбедат издржливи и сигурни решенија за вашите потреби.

Овластени Дистрибутери

Компанијата Биг Мак е официјален дистрибутер на следниве брендови

лого брендови - овластен дистрибутер

Широк избор на услуги за вашите потреби

Нашиот стручен тим од професионални работници е спремен да одговори на сите ваши барања за
идејни решенија за покриви, конструкции, хали, згради, куќи и монтажи куќи.

Имате проект за нас?

Контактирајте не