Ваш пријател и партнер од 1990

Лиценца Б ISO9001 ISO14001 ISO 18001:2007

Гипс и профили

БИГМАК е еден од најстарите и најголемите застапници на реномираната австриска фирма RIGIPS и ISOVER и во својата програма ги нуди нивните производи.

БИГМАК во својата програма нуди и производство на поцинковани профили за појачување на ПВЦ профили од сите познати производители на ПВЦ програмата: REHAU, SALAMANDER, TROCAL, VEKA , PLUSTEC, NEISS PROFIL, како и изработка на профили по барани димензии со дебелини од 0,7 до 1,5 mm.

Профили за гипс и ПВЦ

Гипс профили

ПВЦ профили

Овластени застапници на RIGIPS