• Со вас од 1990
  Лиценца Б ISO9001 ISO14001 ISO 18001:2007
 • 30 години квалитет
  Лиценца Б ISO9001 ISO14001 ISO 18001:2007
 • 30 години квалитет
  Лиценца Б ISO9001 ISO14001 ISO 18001:2007
 • 30 години квалитет
  Лиценца Б ISO9001 ISO14001
 • 30 години квалитет
  Лиценца Б ISO9001 ISO14001

ПЛАСТИФИЦИРАНИ ЛИМОВИ

НАЈКВАЛИТЕТНИ ПЛАСТИФИЦИРАНИ ЛИМОВИ ВО РАЗЛИЧНИ БОИ

За нас

БИГМАК е основан во 1989 година и повеќе од 25 години успешно дејствува во областа на градежништвото.

Со вложен огромен труд и чесна работа БИГМАК со текот на годините стана една од водечките фирми од областа на производството, продажба и монтажа на профилирани наребрени лимови, комплетна лимарска галантерија, челични конструкции, производство на елементи за сува градба и други пропратни елементи од лим, слитување на лим, сечење и монтажа на сендвич панели за кривови и фасади, монтажа на соларни панели и др.

Денес фирмата брои повеќе од 40 вработени, 10 постојани коопернати, 2 сопствени современи погони со работилници, со нови современи машини и свој возен парк.

Изведени објекти, сала за свадби во Визбегово

Нашиот машински парк

 • Roll forming машина

  Roll forming машина со два БИГМАK профила TR 32/198 и TR 17/138, на која може да се врши профилирање на сите лимови на неограничена должина со точност во дел од милиметарот. Бојата на лимот е по изборот на нарачателот.

 • Roll forming машина 1

  НОВА Roll forming машина со профил на БИМГМАК ТR 4/75 за профилињане на лимот во неограничени должини по желба на нарачателот.


 • ФИЛЦ-антикондензант платно

  БИГМАК поставува ФИЛЦ-антикондензант платно на лимовите со машинско лепење. • Апканти

  Апканти за изработка на лимена галерија:олуци, слемиња, ветерлајсни, иксни и други елементи од лим до 8 метра.

 • Roll forming машина 2

  Roll forming машина за изработка на UD, CD, UW и CW профили за поконструкција на гипс картон плочи и други елементи за сува градба.

 • Машина за слитување

  Машина за надолжно сечење на лим (слитување) до дебелина од 2 mm и ширини на ленти дадени од нарачателот.

АНТИКОНДЕНЗАТ ФИЛЦ

РЕШЕНИЕ ЗА ПРОБЛЕМОТ НА КОНДЕНЗАЦИЈА! НОВО И ЗА ПРВПАТ НА БАЛКАНОТ, САМО БИГМАК ПОСТАВУВА НА ПРОФИЛИРАНИТЕ НАРЕБРЕНИ ЛИМОВИ ФИЛЦ-АНТИКОНДЕНЗАНТ.

Лидер во сува градба

Скица на хала

 • 1

  Челична конструкција

 • 2

  Рожњачи

 • 3

  Слеме

 • 4

  Ветер лајсна

 • 5

  Челична конструкција

 • 6

  Челична конструкција

 • 7

  Челична конструкција

 • 8

  Челична конструкција

 • 9

  Ќош лајсна

 • 10

  Челична конструкција

 • 11

  Челична конструкција

 • 12

  Рожњачи

 • 13

  Хоризонтален олук

 • 14

  Разни видови на опшивки

 • 15

  Разни видови на опшивки

 • 16

  Разни видови на опшивки

 • 17

  Врата

 • 18

  Светларник

Овластени дистрибутери

Компанијата Биг Мак е официјален дистрибутер на следниве брендови

 • Joriside - the steel future
 • Metallemoriki
 • Filc
 • Gerard roffing systems
 • Rigips saint-gobain
 • Pankomerc